ShopBaloo

Ilmaisen ShopBaloo -sovelluksen avulla kauppojen ruokatarjoukset kulkevat kätevästi mukanasi. Katso kauppojen ruokatarjoukset missä vain milloin vain.

Ruuan hinta ja ruokakorien hintavertailut ovat puhututtaneet kuluttajia viime aikoina. Nyt ei enää tarvitse odottaa lehtien ruokakorivertailuja tai kerätä mainoksia talteen etsiessään itselle edullisinta ruokakoria.

ShopBaloo tekee ruokatarjouksille sen, mitä Etuovi, Jokakoti ja Oikotie ovat tehneet asuntokaupalle ja Autotalli ja Nettiauto automyynnille. Shopbaloo tuo päivittäiset ruokatarjoukset yhteen paikkaan: käyttäjän älypuhelimeen. Sovelluksesta löytyy nyt noin 3000 suomalaista ruokakauppaa ja niiden ruokatarjouksia.

Kaupan tarjousten lisäksi sovellus toteuttaa uudenlaisen tavan ruokabrändien mainontaan käyttäjän ostospäätösten hetkellä. Ensimmäiset sopimukset on tehty merkittävien elintarvikebrändien kanssa.

Omassa markkinoinnissaan ShopBaloo Oy haluaa tuoda mukaan hauskuutta kuluttajalle. Sovelluksellamme voi osallistua kuukausittaisiin kilpailuihin, missä voittaja mm. pääsee kokeilemaan, paljonko kolmessa minuutissa saa kahmittua ruokaa ostoskoriin.

Sovelluksen suunnittelun lähtökohtana oli käyttöönoton helppous; sovellus on ilmainen eikä rekisteröitymistä tarvita. Sovellus ei seuraa käyttäjän sijaintia eikä muutakaan käyttäjän tietoa.

ShopBaloo Oy on suomalainen teknologiastartup, joka toteuttaa innovatiivisia mobiilimarkkinoinnin järjestelmiä kaupan ja kuluttajan välille.

Improve nominee information